11 Şubat 2017 Cumartesi

Aşk büyüsü ve Aşk büyüsü yapan medyum hocalar


Aşk büyüsü günaha girmeden yapılmalıdır.
Konuyla ilgili gerçek aşk büyüsü tarifleri ve yardımları burada. Davas ilmiyle gizli ilimler ve bakır levha ve gümüş levha beyaz bir atın sağ ön ayağından alınan kullanılmış, nal ceylan derisi erkek yada dişi bir “Kelbe” yani (Köpek) Bal ile hamur yoğrulur içine gerekli tılsım konulur sağ elinin içinde hamur ufalanırken kıyma tavada pişer ve içine tılsım konulur murat edilir niyet edilir kalbindeki fikrindeki kişi niyetine aklını fikrini yedi cemi endamını bağlama muhabbet ile ve sonra kişi erkek ise erkek kızsa dişi kelbe Yedirme ile sevdiğini kendine bağlama muhabbet celbi denenmiş tecrübe edilmiş en iyi aşk işlemi başarılı ve garanti sonuçlar.

AŞKINIZI KENDİNİZE BAĞLAYIN

Aşk büyüsü ile muradına uygun en iyi sonuçları Medyum hoca sizlere sunuyor. Aşk büyüsü hakkında dualı vefkler ve işlemsiz yapılmasıyla alakalı bilgi vermek istedik yoğun ısrar ve talepler neticesinde denenmiş aşk büyüleri ve Aşk işlemi hakkında çok sık sorulan sorular nedeniyle bir takım bilgileri vermek için bu sayfayı hocamız sizlere sunmamız için bize hazırlatmıştır.

KAŞIK BÜYÜSÜ

Kaşık büyüsü gaye olarak kişinin sevdiğini kendisine bağlaması hedefler  bu yüzden kaşık büyüsü yaptıran bir çok insan vardır. Bu büyüler genel olarak iki kaşığı birbirine belli bir biçimde bağlayarak herhangi bir yere gömmek şeklinde yapılır. Kaşık büyüleri hızlı sonuç veren büyüdür. Kaşık büyüsü genel olarak iki adet tahta kaşıkla yapılır. Bu kaşıkların saplarına kişilerin isim bilgileri anne adları yazılır.

Genel olarak bu kaşıklar hazırlandıktan sonra bir mezara gömülmesi istenir. Bu kaşıklar toprağın altında kaldığı sürece bu iki insan birbirinden kopamazlar ama belirttiğim gibi eğer bu yapılan kaşık büyüsü ayırmak  amacı için yapılmışsa büyü yapılan kişiler bir daha mutlu olmazlar bir araya gelemezler. Bu kaşık büyülerini uygulamak sadece bundan ibaret değildir. Elbette bunun bir metodu var duası var yüzeysel olarak anlatılmıştır. Kendi başınıza denemeyiniz. Kaşık büyüsü yapan hocalar  arasında en iyilerinden biri hocadır.

Kaşık büyüsü aşk büyüleri arasından sadece birisidir daha bir çok aşk büyüsü çeşitleri vardır.
Yapılacak aşk büyüsü ile diğer uygulamaların art niyetler taşımaması Medyum tarafından birincil önceliktir.

İyi bir medyum kendisine başvuran kişinin gerçek duygu ve düşüncelerini kolaylıkla anlayabilmekte, telepati yeteneğini kullanabilmektedir. Bu nedenle gerçek bir medyumu kandırmak mümkün olmamakla birlikte gerçek bir medyumun gerçekleştireceği uygulamadan da yüksek oranda başarılı sonuç alınacağı da bir gerçektir.

Aşk büyüsünün de değişik çeşitleri bulunmaktadır. Hoca ya  başvuran kişinin isteklerini net ve doğru bir şekilde aktarması gerekmektedir ki böylelikle başarılı bir sonuç elde edilebilsin.
umut Hoca yı diğer medyumlardan ayıran en büyük özelliği telepati yöntemini oldukça etkin bir şekilde kullanması ve ayrıca yüksek ve güçlü iman ve itikadıdır. Bu önemli özellikler Profesyonel Medyum’ı diğer meslektaşlarından birkaç adım daha fazla ileriye taşımaktadır.

Aşk büyüsü, bağlama büyüsü, evlilik büyüsü ya da vefk işlemleri için Hoca  kişiye özel uygulamalar hazırlamaktadır. Bu da onun daha başarılı ve etkin sonuçlara ulaşmasını sağlamaktadır. Aşk büyüsü ya da diğer uygulamaların kişiye özel olarak hazırlanması ve gerçekleştirilmesi esastır. http://medyumyorumlarii.blogspot.com.tr/p/ask-buyusu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder