11 Şubat 2017 Cumartesi

En Etkili Bağlama Büyüsü

EN ETKİLİ BAĞLAMA BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR

bağlama Vefki Bağlama büyüsü nün en etkili veya çok güçlü olması gibi bir durum söz konusu değildir. En etkili bağlama büyüsü, vefk adı verilen tılsımla yapılır. Burada önemli olan vefk’in doğru olarak yapılıp yapılmadığıdır. Eğer vefk doğru olarak yapılmamışsa adı ne olursa olsun sonuç almak imkansızdır.

Bağlama vefkinin etkili olabilmesi için öncelikle kişilerin doğru bilgilerine ihtiyaç vardır. Burada en önemli çıkış noktası bu bilgilerdir. Elbette kişilerin yaratılış özellikleri de sonuca etki edebilir, ancak; her ne olursa olsun kişinin bu çalışmadan etkilenmemesi mümkün değildir.

Kişinin uzakta veya yakında olması, ayrılmış olmanız, sizi sevmediğini söylemiş olması gibi bahaneler engel değildir. Doğru bilgi ve yöntemle hazırlanan bir vefk sizi istediğiniz sonuca götürecektir. Vefk veya bağlama büyüsü herkes tarafından yapılabilecek bir çalışma değildir. Konu hakkında yeterlilik, bilgi ve tecrübe gerektirir. Kulaktan dolma eksik bilgilerle her canı isteyenin yapabileceği sıradan çalışmalar değildir. Samimi bir yaklaşım içerisinde olduğunuz sürece vefk dışında yapılan hiç bir yöntemden (kaşık büyüsü, kilit büyüsü, canbar büyüsü, nohut büyüsü, vs.) sonuç alınmadığı açıktır.

BAĞLAMA BÜYÜSÜ ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR

Sizlere ait bilgilerden yola çıkılarak Esma-ül Hüsna’lar ve Ayet-i Kerimeler’le güçlendirilen vefki üzerinizde taşımaya başladığınız andan itibaren vefk’in oluşturduğu enerji yayılmaya başlar,sizlere ait gün ve saatlerde okuyacağınız dualarla sizin bu konuya olan isteğiniz teyid edilir ve sevdiğiniz kişi ilişkinizi gözden geçirir, tercihinin doğru olup-olmadığı hakkında düşünmeye başlar, daha sonra gerçekten haksızlık yaptığı ve ihmal ettiği düşüncesine sahip olur, en son dönemde ise bir an önce sizinle birlikte olup hoş zamanlar geçirme isteğine kapılır ki, bu karşı çıkılması zor bir duygu halini alır.

Bağlama büyüsü yaptıranlar, vefk yaptırdım tutmadı diyerek sonuç alamayanlarla yaptığımız görüşmelerde kendilerine verilen bilgilerin büyük bir kısmının yanlış olduğu anlaşılmaktadır. Vefk’in kesin bir etki süresi yoktur. Şu zamandan sonra etki eder, şu zamandan sonra etki etmez demek imkansızdır. Sonuçla ilgili kesin süre verenlere de rastlanmaktadır. Elbette geleceği bilmek mümkün değildir ve geleceği Allah’tan başkası bilemez. Bu tür kesin süre verenlere lütfen itibar etmeyiniz.

Bağlama büyüsü etkisini görebilmek için ortalama sürelerden bahsedilebilir. Ancak; bu süre kesinlik vermez, ortalama süreden çok önce sonuç alınan çalışmalar olduğu gibi ortalama sürenin üzerinde de sonuç veren çalışmalar olabilir. Önemli olan burada sabırlı, ısrarlı ve samimi olmaktır.

Bağlama vefki kendi başına sonuç vermez. Burada dikkat edilmesi gereken önemli konu, beraberlik sağlamaya çalıştığınız kişiye olan tavır ve davranışlarınızda sizin de son derece dikkatli, titiz ve seçici davranmanızdır. Uygulamanın başarıya ulaşması öncelikle Cenab-ı Hakk’ın iznine, sonrasında bizlerin gayreti, sizlerin inancına bağlıdır. Burada emek vermesi gereken sadece biz değil, aslen bizden sonra sizlerin de emek vermesidir.

Kuvvetli Bağlama Büyüsü Duası

Sizi aniden terkeden sevgilinizin, size iyice bağlanıp, geri gelmesi için aşağıda paylaşacağımız duayı niyet edip okumanız yeterli olacak. Bu etkili duanın gecede 1 defa okunması yeterlidir. 7-21 veya 41 gün bu duayı okumaya devam etmeniz uygun olacaktır. Tesiri görüldüğü anda duanın okunması kesilmelidir, çünkü fazla okunması karşıdaki kişiyi fazlasıyla delirtebilir. Tesiri yüksek ve etkili olduğundan, dikkatlice ve size verdiğimiz sayı kadar okunması gereklidir.
Dileği şu şekilde dilemelisiniz:
Önce …. oğlu, …. kızı / ismi söyleyerek; “Bana aşk ve sevgiyle geri gelsin, gözü benden başka kimseyi görmesin, huzur ve mutluluğumuz daim olsun.”
Aşağıdaki duayı okumalısınız:
Bismillahirrahmanirrahim

Allahümme, ya müfettihal ebvab, ve ya müsebbibel esbab, ve ya mukallibel kulubi vel ebsar, ve ya delilel mütehayyirin, ve ya giyasel müstegisin, ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi, kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke, ya rezzaku, ya fettahu, ya basitu, ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain. Amin.

BAĞLAMA BÜYÜSÜ YAPAN HOCA

Bağlama Büyüsü ile sevdiğini kendine bağla. Aşk ve muhabbet celbi, Mücerrep bağlama büyüsü ile sevdiğini aşk ve muhabbetiyle kendine aşık etme büyüleri. Burada bahsi geçen konu büyü diye nitelendirilmiştir. Aslında büyü yapmadan günahlardan uzak durarak yapılacak ulvi ve manevi bir hizmet alarak isteğinize ve muradına uygun bir bağlama muhabbet büyüsü yaptırabilirsiniz. Aşık edeceğiniz kişiye işlem yapabilmek için adı anne adı ve doğum yılı gerekecektir. Anne ismi bilinmeyen kişiler için ise, Havva anamızın ismi kullanılarak ta işlem yapılabilmektedir.

Bağlama büyüsü ile sevdiğini kendine bağlama muhabbet celbi yaptırabilirsiniz. Etkisi ve süresi yapılacak işe ve isteğinize göre değişir. Defalarca tecrübe edilmiş sınanmış bağlama muhabbet büyüsü yaptırmak isteyenler için bizi arayın detaylı bilgi alın sonra ne yapacağımıza birlikte karar verelim.


Sevdiğini Bağlama 72 Saat’de Aşık etme geri getirme

Kişiye özel emsalsiz uygulanan bu çalışma için, Zaferan, Safran, Misk, Amber ve Gül yağı ile özel bir mürekkep hazırlanır yazılacak vefkler ve tılsımlar bununla yazılır. Kişiye özel 72 saat’de bağlama muhabbet celbi için kişinin muradına uygun ayet ve esmalar tespit edilir. Bu ayetler ve esmalar ile özel tılsımlı vefkler düzenlenir ve kişinin üzerine müekkel olan hadim ve hüddamlar tespit edilir, istenen murada uygun bir şekilde kişinin üzerine bu rahmani ve ulvi hüddamlar şartlanarak vekillendirilir. Özel tütsüler ile hazırlanan bir odada buhur yakılarak ve tütsüler ile özel davetler için dualar ve kasemler okunarak bu durum gerçekleştirilir.

Ayrıca özel gümüş ve bakır levhalar hazırlanır, muradınız için özenle seçilmiş bir beyaz atın ön sağ ayağından alınmış kullanılmış bir at nalı üzerine büyük tecrübeler neticesiyle tespit edilmiş vefk ve tılsımlar yazılır. Bir mangal veya kor ateş içinde 3 gün boyunca hiç aralık verilmeden okuma ve zikirler dualar eşliğinde bekletilir, murat olunan kişinin hiç kararı kalmaz çıkar gelir, kişide şöyle belirtiler olur, üzerine hüddam şartlandığı için, aklı kalbi sürekli sizi düşünür, sizi görmek ister, sizi özler, hatta büyük pişmanlıklara düşer hatalı olduğunu düşünür, vicdanen rahatsız olur ve kalbi sızlar, merhamet duyguları ve rahmet duyguları içine dolar bu tamamen mübareklerin ve yüzü suyu hakkı hürmetine gerçekleşir ve yaptığından, terk ettiğinden veya araya mesafe koyduğundan dolayı vicdanen rahatsız olur.

Sizin sesinizi duymak ister hatta bir parçasının eksildiğini düşünerek size acil bir şekilde döner, bu çalışmamız büyü değildir. Dualı vefkler ve tılsımlar ve 30 yılı aşkındır büyük tecrübeler ve sınamalar neticesinde elde edilmiş büyük deneyimler ve faydalı ilimlerden kaynaklı rahmani ve ulvi çalışmalardır. Bu işlem yapıldığında kişi hiç kararsız size döner ve büyü olmuş gibi veya büyülenmiş gibi olmaz, çünkü yapılacak çalışma büyü değil bir başka yerde veya fal’da veya bir medyum vasıtasıyla tespit edilemez veya görünmez çünkü büyüler ile alakası yok ve bozulmaz ters etki etmez.

Bu uygulama yapıldığında sevdiğiniz kişinin üzerine şartlanan hadim ve hüddamlar 7/24 kişinin yanında olur kişi bunu görmez, duymaz, hissetmez, sürekli sizin muradınız için hissiyatlar ve aklına kalbine düşünceler ve pişmanlıklar sokar ve hızla muradınız olmaya başlar bu mübarek ve rahmani ve ulvi hüddamlar özel tılsım ve mühürlerin ve ayet, esma ve dualı kasemlerin ve zikirlerin yüzü suyu hakkı hürmetine işinizin halli için çalışırlar.

Bağlama Büyüsü
Bağlama Büyüsü tecrübesi hakkında..

Bir işleme başlamadan önce ilk olarak kişinin detaylı bilgileri alınıp hüddamlara bu kişinin yaptıracağı işin olup olmayacağını sordurması gerekir. Eğer izin verilirse hüddamlar tarafında bu kişiyi kendinize Cem edip celp edebilirsiniz yani aşık edebilirsiniz. Bağlama büyüsü ile Yapılan işlemin kalıcı ve ömürlük olması için işlemleri, üstadımız havas ilmi yada ledün ilmine göre yapmaktadır. Bu ilim dualar ile yapılan ilim olmakla birlikte her kişiye yapılmamaktadır.

Bağlama Büyüsü Tutar mı?

Kişiler arasında olup olmayacağına bakıldıktan sonra karar uygun görülürse olumlu ise yardım sağlanmaktadır. Bir kişiyi aşık etmek için, Bağlama büyüsü yapıldıktan sonra kesinlikle bozulmaz ve üzerine bozma amaçlı üçüncü kişiler tarafından yapılacak işlemler etki etmez. Çünkü bu işlemlerde kişinin adına davet edilen hüddamlar şartlanır ve bu hüddamlar yapılacak olan kişiyi beladan musibetten büyüden ve sihirden uzak tutar yani korur.Yapılan işlemlerin tutma süresi 3 günde kişiye etki eder ve 7 gün içinde tesirini gösterir.

Bağlama Büyüsü Nasıl etki eder?

Sevdiğinizi etkiniz altına alır yapılan dualar ve okumalar tılsımlar sayesinde kişi anında etkilenir Hüddamlar şartlanır cin değildir bunlar vazifeli hüddamdır. bunlar sevdiğinizi size çevirir aklını kalbini rüyasını düşüncesini size yönlendirir sizi özlemesini görmek istemesini sağlar ve kişi sizden ayrıldığı için pişman olur vicdanen rahatsız olur ve size döner. Bu işlem bir başka medyum ve falcılar tarafından fal bakılarak görülmez büyü değildir bozulmaz etkisi ömür boyu kalıcıdır.

Bağlama Büyüleri kişiye özel uygulanır

Bu özel çalışma tamamen dualar ile yapılan bir işlemdir. Unutmayalım ki yer gök duadır.Bu konuyla ilgili detaylı bilgi almak için ve bakımınızı yaptırmak için bizleri arayabilirsiniz. Ömür Boyu Bağlama büyüsü Muhabbet celbi Asla Büyü şeklinde yapılmaz büyü ile değil tamamen dua ve havas ilmi cifir ve ledünni ilmiyle müdahale edilerek yapılır bu tarz bir çalışmayı herkes yapamaz bu çalışma hakkında detaylı bilgi için lütfen arayın. İstediğiniz her şeyi danışın bilgi alın hiç bir şekilde çekinmeyin sizlerin manevi danışmanı gönüllerin dert ortağı tüm dilek ve hacetiniz için sizlere vesile olacaktır.  http://medyumyorumlarii.blogspot.com.tr/p/baglama-buyusu.html

Bağlama Büyüsü neleri kapsar? Yapılırsa ne gibi şeyleri etkiler?

Dil bağlama büyüsü: ile istemediğiniz kimselerin ağzı dili bağlanır.
Evli ve Ayrılmak Üzere olan eşler için Bağlama büyüsü: yapılırsa ayrılmak isteyen kişi bu düşüncesinden vazgeçer.
Ayrılmış ve Tekrardan eski eşini kendine bağlama büyüsü: bu işlem kişiye özel yapılırsa murat hasıl olur o kimse aklen ve kalben eşine döner.
Büyü ile Ayrılmış kişiler için büyü bozma ve tekrardan bağlama büyüsü: yapıldığında istenilen başarı elde edilir.
Erkeği Kendine Bağlama büyüsü: bu flört ve eğlence için asla yapılmaz kişiler arasında bağ olmalı, eş, sevgili, nişanlı, sözlü gibi..
Kadını Kendine Bağlama büyüsü: Eşiniz sizi bırakıp gittiğinde yada ayrılmak istediğinde, kadına özgü özel bağlama büyü yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder